Alla inlägg under september 2006

Av Vichy - 28 september 2006 11:05

Jag är helt slut, både emotionellt och kroppsligen.Det jag allra helst skulle vilja (om inte vissa andra saker gick att som i ett trollslag ändra på) är att lönen damp in på kontot så jag kunde hämta min kjol i eftermiddag. Men det lär ju inte hända. Dagens outfit:Vit, tunn kofta från Day Birger et MichelsenBlå jeans som jag köpte i någon liten butik i SthlmBrunt linne från TopshopMary Jane ballerinasSvarta strumporHalsband med mitt namn, designat av Madde

Av Vichy - 27 september 2006 15:43

Det är definitivt Tin Tin of Scandinavia . Spana speciellt in den mönstrade kjolen från by Malene Birger!

Av Vichy - 27 september 2006 14:57

Här ser ni två stickade koftor av fint material i lång modell, den högra från French Connection och den vänstra från Dagmar (den omtalade "fiskarkoftan"). Båda underbara men alldeles för höga i pris för att jag ska kunna köpa dem båda, men jag ska i alla fall ha en lång stickad kofta i höst/vinter. Hittills står det mellan dessa, så jag tänkte försöka ställa dem mot varandra genom att de dem poäng enligt en skala på 0-5 + tecken i olika kategorier.Jag börjar med French Connection koftan som ni hittar på Asos :Material: +++ Den är i 100% ull vilket är väldigt trevligt men också kan vara stickigt. Jag tycker den ser lite tunn ut på bilden men bilder kan luras.Modell: ++++En mysig, lång och lite lös passform som tack vare sina korta ärmar fungerar väldigt bra till en polotröja eller liknande. Blir på så sätt inte så lätt för varm heller, beroende på hur man kombinerar den. Har söta fickor på sidorna vilket är ett plus och är såpass lång att den fungerar till leggings utan att vara för lång. Färgen är ett stort plus då den är en av höstens hetaste i en askgrå nyans. Mysfaktor: ++Den ser som sagt lite tunn ut och den kortärmade modellen gör att den förlorar en hel del mysighet. Jag tycker den är mer vardagschic än vardagsmysig..Pris: ++++ Den går loss på 880 kr och det tycker jag är ett väldigt bra pris för en så stor kofta i så pass bra meterial från ett så fint märke som Fcuk. Gör inte alltför stort hål i plånboken!Så fortsätter jag med koftan från Dagmar som ni bl.a kan hitta på Your fashion weekend shop :Material: +++++Koftan är i 43% Cotton 22% Super kid mohair 21% Extrafine merino 14% Polyamid, en alldeles underbar bomulls/mohair/merino-blandning med andra ord! Jag har läst i fler bloggar om hur mjuk, fin och absolut ostickig den ska vara så jag lutar mig på det. Ser tjock och sådär grovt mysig ut!Modell: ++++Tillräckligt lång för att fungera till enbart leggings men är ändå i en koftaktig modell (för inte tankarna särskilt mkt till en klänning) att den funkar utmärkt till skinny jeans eller byxor. Den lite annorlunda knappordningen är uppbrytande och jag tror att med en jämn knapprad skulle koftan sett alltför "fullsmetad" ut i mitten. Den här koftan går att använda även när det blir kallare eftersom den är så generöst tilltagen och rejäl. Färgen är jag inte hundra på, även om den är fin, jag hade gärna sett den mer chokladtonad. Den finns även i en lila nyans.Mysfaktor: +++++Kom igen, det finns inte mycket mysigare än denna kofta den här hösten!Pris: +++[/]Nu får man ju faktiskt räkna med ett rätt så högt pris när det är såpass fint material samt tänka på vilken Designer den kommer från. Men ändå, det är rätt saftigt. På Ywfs kostar den 2695 kr men på Mint and Vintage är den lite billigare och går loss på 2399 kr. Tricky!

Av Vichy - 27 september 2006 11:30

I'm in heaven!Design Sverige

Av Vichy - 27 september 2006 11:12

Nu har jag lagt till ett par länkar till Vintageshop's och lite annat smått och gott.Dagens outfit:Svarta stuprör, Cheap MondayGrå koftaAC/DC t-shirt, AmplifiedGuldfärgat diademBallerinas, Skopunkten

Av Vichy - 27 september 2006 09:16

På senare tid har jag fått en stor hook-up på svensk design, Acne, Jenny Hellström , Dagmar - You name it!Nästa vecka får jag ÄNTLIGEN hämta ut min Jenny Hellström kjol, sedan kan jag börja spara till allt gott jag hittat på Your weekend fashion shop! Haha.

Av Vichy - 26 september 2006 21:01

Nu är det dags att lägga sig på sängen och slappa framför alltid lika roliga "House".Natti!

Av Vichy - 26 september 2006 19:02

När jag gick igenom mina bloggfavoriter såhär på kvällskvisten hittade jag något som ser ut som vintervarianten av kjolen från Whyred, som jag tyckte så mycket om i Augusti, i Engla's blogg tillsammans med en otroligt söt halsdukt från samma märke.Kjolen är i en jättefin mörkblå färg, i 100% bomull och kostar 1195 kr. Sjalen är 250 cm lång, i 100% ull (mysfaktor!) och kostar 445 kr. Du hittar dem bl.a på Your weekend fashion shop!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17
18
19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< September 2006 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards