Alla inlägg under september 2006

Av Vichy - 16 september 2006 12:29

Äntligen. Igår var jag i upplösningstillstånd över att jag upptäckte att mitt schema var så fullspäckat kommande vecka att det inte verkade som om jag skulle hinna klippa mig förrän i oktober (!) men insåg igår att jag har en lucka på onsdag mellan 14-16! Så 14.45 på onsdag eftermiddag ska jag klippa mig och färga utväxten. Yey. H&M-väskan ja.. Jag bloggade ju för länge sen om Laura Clement väskan från La Redoute men efter att ha sett massor av bilder i olika bloggar på den och läst om den så vill jag inte ha den längre, den ser ju så plastig ut! H&M väskan såg i alla fall läderaktig ut med tjockt, tåligt läder med matt yta. (Haha, ni hör ju, jag borde verkligen köpa den för jag är ju helt insnöad!) Well, jag har en vecka på mig att bestämma mig om jag vill att väskan ska komma med i nästa H&M paket med den blå blusen med puffärm och den beiga ulltröjan som kommer v. 39. Det är nästan pinsamt att skriva att jag är så mainstream att jag också fastnat för "Ebba-klänningen", till mitt försvar får jag väl säga att jag köpt den även om Ebba inte burit den. (...) Den är så söt! Undras om den finns kvar någonstans i Sthlm än, den har ju ändå legat ute i butik sedan 4 september, hm, jag har ingen aning om de var en engångsgrej eller om de tar in fler när de är slutsålda i butik. Jaja.

Av Vichy - 16 september 2006 12:13

Som jag tidgare nämnt så är jag inget fan av den pågående ankleboots-hysterin, däremot har jag länge sökt efter ett par stövlar utan klack att ha till vardags. Och idag hittade jag ett par när jag spanade omkring på La Redoute! Visserligen är de inte i äkta läder men har precis den modellen jag är ute efter och är vänliga mot min ekonomi, vilken just nu inte håller för ett par stövlar i äkta läder av kvalitet heller. Jag ska se om jag hittar någon som beställt dem och kan berätta lite om dem, men jag tror att de får följa med hem när jag besräller den grå koftan jag bloggat om tidigare. Mina två höstplågor är att hitta den perfekta kappan och att hitta de perfekta stövlarna (med klack den här gången). Det är svårt, vilket Klara definitivt kan intyga - men hon har i alla fall skaffat en kappa. Hmpf. Jag har hittat ett par stövlar med klack som är rätt fina, men jag är inte riktigt säker.. Mrs H har en del fina men inget i min prisklass (som vanligt). I övrigt fyller pappa år idag, så ikväll blir det middag någonstans. Och så har mitt H&M paket (det första av 3) kommit till mormor! Hon tar det med sig när hon kommer nästa vecka eller vekcna efter det. Ska bli roligt att se hur allt passar, blir ju som julafton med massor av nytt på en gång. Haha.

Av Vichy - 14 september 2006 22:17

Jag vill ha en massa böcker! Jag älskar att läsa när tiden räcker till, det är verkligen skönt att fly in i en annan värld och koppla av. Just nu håller jag på med Fredrik Strages 'Fans'. I min önskelista på Bokus.se ligger just nu:En geishas memoarer av Arthur GoldenAllt kan hända: 14 mörka berättelser av Stephen KingGåtornas Palats av Dan BrownFru Björks öden och äventyr av Jonas GardellJag väljer livet av Sabine DardennePassionsspelet av Jonas GardellDet ska bli ett sant nöje att döda dig av Magdalena GraafUnderbar och älskad av alla (och på jobbet går det också jättebra) av Martina HaagAtt älska som en porrstjärna: en sedelärande berättelse av Jenna JamesonSvek av Karin AlvtegenGlöm inte att använda rabattkoden på rabattkod.se om ni handlar från bokus!

Av Vichy - 14 september 2006 22:06

Den är väldigt söt, men jag tänker inte köpa något som är av 100% akryl. Synd på en trevlig plaggmodell..Appropå H&M så har jag funderat lite på deras väska i påsmodell (den ljusbruna i äkta läder), jag gillar ju inte färgen men modellen är fin och lädret verkade cäldigt tåligt och fint när jag kände på den i affären. Så, jag tänkte att jag kan ju smörja in den med läderfett så blir den mörkare. Jag har ett par stövlar som genomgått dylik behandling och de blev chokladbruna och fina. Då skulle inte väska skrika lika mkt H&M heller.. Jaja, tål att tänkas på och jag behöver en tålig läderväska till skolan.

Av Vichy - 14 september 2006 21:59

Jag är lat och orkar inte ta bilder, men jag har väldigt tråkigt just nu så radar upp vad jag haft på mig gör jag i alla fall.I skolan:Lila tröjklänning från H&MSvarta, tjocka leggings från Kappahl (de passar faktiskt!)Mary Jane ballerinas från AsosVitt linne från H&MPå jobbet:Grå kofta från Kappahl (typ 2 storlekar för stor och har tappat formen men är mysig)Vitt linne från H&MSvarta stuprörsjeans från Cheap MondayMary Jane ballerinas från AsosMönstrad, lite grövre sjal från Kappahl

Av Vichy - 14 september 2006 21:45

skulle dessa skönheter från Oscar de la Renta hamna i min garderob! Wow säger jag bara, vilka kläder!(bilder från Style.com)

Av Vichy - 14 september 2006 21:22

Linda Sundblad - Oh father är dagens låt, lätt. Fattar inte att jag missat den.. Men men, snart har jag spelat sönder den. Annat örongodis:Fall out boy - Sugar we're going downJustin Timberlake (!) - SexybackNickelback - Savin' meScissor Sisters - I don't feel like dancingJag var in till staden igår och provade den stickade tröjklänningen. Tyvärr satt den inte hundra, absolut inte katastrofalt men för det priset (strax över 1000-lappen) ska den sitta hundra. Däremot hittade jag en underbar ballongkjol (jag brukar avsky dylika plagg men detta var kärlek) från Jenny Hellström i svart som jag inte kan sluta tänka på. Den var så himla fin och satt jättebra! Men egentligen har jag inte råd förrän september är slut.. Och det fanns bara 2 kvar, men den var så pass dyr och ett sådant pass "udda" plagg.. Fast fasiken, jag vill ha den. Jag ska och klippa mig (börjar bli dags, kan inte se för luggen snart haha) i helgen, ska nog prova den igen då så får vi se - får väl fråga om de kommer ta in fler. Annars så hämtade jag ut mitt HQhair paket igår och när jag kom hem låg det ett avi för Asos-paketet i brevlådan så jag susade iväg och hämtade det med! Dermalogica produkterna verkar hittills vara mums! Rengöringen (special cleansing gel) gör mig alldeles len och fräsch! Torkar inte ut alls och är den bästa jag provat. Exfolierande 'Daily microfoliant' verkar också toppen, men hur resultatet blir i längden ser jag ju knappast efter en dags användning. Sedan köpte jag även 'Gentle cream exfoliant' som är en typ av exfolierande mask, men den har jag inte testat än.Skorna från Asos var jättefina! Passade perfekt, jag köpte strl 5 och jag är 37-38 och de passar både med och utan strumpbyxor. Däremot repas de väldigt lätt, jag har redan lyckats repa dem lite och har använt dem en dag, men det är sådant man får stå ut med. Blusen satt inte hundra så den gav jag bort till syrran och diademet behöll jag. Nu väntar jag på mitt H&M-paket! Jag har beställt grejor för cirkus 1500 kr så det ska bli intressant att se hur allt passar! Jag är kär i mina (inte än.. men snart) nya svarta stuprör som Klara kom med. De är så fina! Och så behövde jag inte åka någonstans och köpa dem, leverans direkt till dörren. ;) Appropå H&M så läste jag att det även skulle ingå skor i Viktor & Rolf kollektionen som börjar säljas i buktik 9 november, intressant! Men det lär ju vara en jäkla rusning då.. Frågan är om jag orkar med det bara för lite kläders (och skor!) skull.

Av Vichy - 13 september 2006 11:04

Är den här klänningen och den blusen från Koola Anna som fnns på nelly.se. Jag vill ha! Men det får vänta tills månadslönen för september kommer, kanske har jag (hoppas nästan det) ändrat mig då. Haha. Klara har åkt hem nu efter att ha varit här sedan i lördags kväll, roligt att ha henne här! Hon hade med sig ett par svart stuprörsjeans från Miss Sixty som jag kommer köpa av henne, wonderful! De satt precis som jag ville, behöver bara läggas upp lite. Bild kanske kommer senare.Igår åkte jag med Klara på båten över, gick in mina nya blå (lila enligt Klara ;)) mockapumps också, så nu har jag lite smått ont i fötterna - skönt att koppla av med ballerinas. Appropå ballerinas så borde mitt Asos paket komma när som helst, är lite nervös för hur det går att skicka det hit då jag aldrig beställt därifrån tidigare men det går säkert bra. Jag vill ha mina Mary Janes ballerinas nu! Jag ska hämta ut HQhair paketet idag också, det kom ju redan förra torsdagen men jag har inte hunnit hämta ut det än. :/ Men idag blir det av. I övrigt har jag híttat ett par jättefina röda skinnhandskar som jag funderar på att köpa senare på året (oktober?), först var jag ju inne på att köpa en röd yllekappa men kom fram till att det helt enkelt inte är särskilt praktiskt och inte går att matcha med så mycket, så svart eller grått är jag inne på nu så får jag lysa upp det med mindre ljuspunkter - typ röda skinnhandskar! Hittade även en underbar stickad klänning med stor, vid polokrage och band i midjan när jag var till staden (..) här på kobben med Klara i måndags. Jag hann inte prova den men det ska jag eventuellt göra på lördag. Jag är helt slut i kroppen också, fötterna pga att jag gick in skorna, resten på grund av första dagen på Stall Aftonsol igår - är inte van vid så mkt kroppsarbete. Sedan har jag och Klara även cyklat 1,5 mil både söndag och måndag. Samt att klassen imorse på idrotten var ute och gick med stavar i 1h. Gosh. Jaja, jag känner mig smått nyttig i alla fall. Hehe. Annars så har jag ett himla bra schema i skolan just nu, det ger mkt tid till annat (läs: jobbet och hästen). Jag behöver verkligen pengar och trodde inte jag skulle hinn jobba så mycket under september men nu har jag tack vare mitt fina schema kunnat mer än dubbla det timantal jag trodde jag skulle få ihop!Nej, nu fortsätter dagen. Hej så länge!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17
18
19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< September 2006 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards