Alla inlägg under september 2006

Av Vichy - 6 september 2006 17:46

Eftersom Mary Jane-ballerinorna jag vill ha verkar gå åt i mina storlekar (4-5) så beställde jag dem nu, vill inte bli utan.Två andra grejer slank också med, de var dock på REA. :)Ett rött diadem och en jättesöt blus med knappar formade som jordgubbar. Blir hur sött som helst med svarta stuprör, rött diadem, blusen och mina svarta mockapumps. Hoppas jag..Koftan (som jag visat tidigare) från French connection kom inte med nu, jag har inte råd med den just nu eftersom det snart trillar in en megabeställning från HM. :)Nej, nu ska jag ut och rida.Asos beställningen (billigt och bra):

Av Vichy - 6 september 2006 11:51

Men nu har jag spårat ur.. Hamnade på Neimanmarcus.com och hittade massor av underbara kappor. Dock är inte priserna underbara övht på den sidan.Den dubbelknäppta röda korta kappan nedan vill jag ha, fy vad fin den är! Alldeles perfekt! Jag önskar HM hade en liknande, deras röda är så lång(a). Den röda önskekappan är från Burberry och kostar (tyvärr..) 595 dollar. Jaja. Det lär hända mkt innan det är dags för ullkappor, kanske vinner jag på lotto. Haha. Fast det blir kanske lite svårt då jag aldrig spelar.

Av Vichy - 5 september 2006 17:27

Gud vad trött jag är, men jag har ingen aning om varför. Blä.Det har regnat som om någon hällt en hink vatten över Åland större delen av förmiddagen. Nu är det uppehåll och lite solsken så jag ska ut och rida, kommer väl somna på hästen eller något. Jag vill att mitt HQhair paket ska komma nu.. Glöm inte att använda er av rabattkoderna på denna sida om ni ska beställa något någonstans på internet!www.rabattkod.se

Av Vichy - 4 september 2006 23:02

Kameran sa godnatt, så det blir inga bilder idag.Maybe imorrn. Nu ska jag ut med Birk innan vi ska sova!Natt!

Av Vichy - 4 september 2006 21:17

Jag och min bror har beställt 2 böcker i födelsedagspresent åt pappa nu, han fyller 16 september. Det blev:"Du fattar ju ingenting! : Hjälp din tonårsdotter att acceptera sig själv" av Stephanie Pierson och Phyllis Cohenoch"Mannen som kunde tala med sin tonårsdotter : handbok för vanliga pappor" av Hans Arvidsson"Lite syftande på hur besvärlig jag varit (*vissel*) och hur min syster redan nu (12 år) börjar bli. Haha, stackars pappa. Sedan har jag beställt tröjan/tunikan nedan från HM också, fast i svart. Får den inte förräns i vecka 44. :/ Helt sjukt långa leveranstider nu, antar att alla har lika bra smak som mig, haha. Funderar på att köpa den i grått eller brunt också, jag har en liknande klänning i lila från HM redan som jag köpte i lördags. Just fan. Det skulle jag ju göra. Ta kort och lägga upp så att snok-Klara får se. :) Sagt och gjort! Be right back!

Av Vichy - 4 september 2006 14:25

Vädret är fortfarande skit.Jag har varit hos Jeanette hela förmiddagen och jobbat, nu är jag hemma och pausar för halv 6 ska jag till jobbet på Eckerölinjen. Höst-vill-ha:(bilder från Asos och COW parfymeri)

Av Vichy - 3 september 2006 15:51

Yes, äntligen börjar det dyka upp A-kjolar (och klänningar..) lite överallt. Då kanske till och med jag kan börja gilla att bära kjolar och klänningar utan att se ut som ett päron.

Av Vichy - 3 september 2006 14:56

Hösten är helt klart en av mina favoritårstider när det gäller shopping, jag älskar färgerna, klädmodellerna, de lite grövre skorna och allt annat (förutom möjligtvis slasket och regnet och vinden som sabbar alla möjligheter att gå utan för dörren).Ballerinorna nedan från Marc Jacobs är ju helt underbara! Många kanske kommer ihåg lackmodellen av dem som var ett drömobjekt i somras, nu finns de i mocka inför hösten och är hur söta som helst. Du hittar dem på shopbop.com . Dem skulle jag gärna springa runt i i höst, skönt med platta skor också! 295 dollar kostar de vilket enligt valuta.se är 2145 kr och 230 euro.Kläderna (koftor och en tunika/klänning) är från La Redoute och är av betydligt överkomligare pris. Helmysiga och bekväma höstkläder!Klänningen är i 100% mjuk tunn ull, den grå koftan av 50 % siden, 20 % angora, 15 % viskos, 10 % merinoull och 5 % cashmir (inte en gnutta kryl :) och visst ser den hur mjuk och fin ut som helst!) och den vita är av 80 % ull, 20 % polyamid. Jag är inte säker på om jag vill beställa klänningen och den vita koftan än men den grå koftan ska jag i alla fall inhandla någon gång under hösten. Haha. Ännu ett ytligt inlägg då! Ha det bra nu alla!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7
8
9
10
11
12
13 14
15
16 17
18
19 20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< September 2006 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards