Alla inlägg under oktober 2006

Av Vichy - 23 oktober 2006 11:24

Den är så himla söt, Acne's stickade basker i 100% ull. Finns i lila och vitt och kostar inte en förmögenhet heller - jag har bara hittat den på Bubbleroom på nätet och där finns den i vitt för strax över 300 kr men med tanke på Bubblerooms sviniga priser så går den säkert att hitta billigare somewhere else (läs: i butik).Mig vill ha! Fast risken är väl att den sticks när den är i ull.. Jag är inte särskilt "stickkänslig" någonstans på kroppen men på huvudet känns det - kliar och sticks! De lila sockorna är nästan för mysiga de med, alldeles jättefint grovstickade.. I ull och finns även de i lila och vitt för att matcha baskern antar jag. De får mig att tänka på Klara, kanske något för henne som gillar mysiga sockor och sånt?

Av Vichy - 23 oktober 2006 09:57

Jeez. Dagen började i alla fall bra med en sovmorgon till klockan nio. Men nu har vi (also known as klassen) ekonomi i 6 timmar och efter det ska jag på bilteori i 3 timmar. Yäk. Alltså kommer jag komma hem klockan 9 ikväll och då blir det att natta hästarna och sedan slänga sig ner framför Sex and the city dvd:n - om jag ens orkar det. Mina cravings för Seychelles-skorna som förekom i gårdagens inlägg har ökat.. Bad, so bad. Det innebär att de nu slåss med Filippa K-koftan om andraplatsen efter Whyred-halsduken på min "What to buy next?"-lista.Mjao, det får nog bli skorna. Jag vet bara en ställe jag kan få tag på dem, jag har 2 veckors öpet köp, fri frakt samt att de faktiskt finns kvar i min storlek. Koftan å andra sidan kan jag snappa åt mig på inte mindre än 4 olika ställenPjew. Nu behöver jag inte tänka på det mer. The day is saved!(och för alla er som missar min cyniska underton, bad for you!)Jag tycker inte om att ha såhär mycket att göra, inte för min egen skull utan för hästarnas. Det är förjäkligt att inte hinna rida flera dagar i rad för att man har så mycket. Även om jag vet att det är extra mkt just nu pga bilskolan och det är en ÖVERGÅENDE fas - men jag känner mig ändå som ett ruttet svin. Jeanette: "Så länge man inte ska till OS så är det ingen fara, så brukar jag tänka. Jag tror man måste göra det."Ja, kanske hon har en rätt fet poäng där. But I still feel bad..Haha. Det är så underbart med hjärndda människor den här tiden på dygnet! Följande utspelade sig nyss i klassrummet:Sandberg: Hjälp! Jag har fått bölder på tungan!! Kolla! *räcker ut tungan*Jag: Sandberg.... Det där är inte bölder, det är dina smaklökar.Sandberg: Nähä!? Det känns som bölder..

Av Vichy - 22 oktober 2006 20:06

Varför har de så ful (och sur..) modell på sin hemsida? Ser ut som om hon käkat en rutten gurka.

Av Vichy - 22 oktober 2006 20:02

Oh, yes I am.Nytillskott i samlingen med texten "Die sexist shit". Den svarta varianten är det som gäller. Finns att beställa på Bang. Jag gillar inte kvällar som den här, de får mig att tröstshoppa = tom plånbok.

Av Vichy - 22 oktober 2006 15:59

Ja, eftersom bloggagratis.se kan ta sig någonstans när det gäller antalet bilder man får publicera så kommer jag länka mycket mer än vad jag gjort tidigare när det gäller bilder fortsättningsvis. Även om det blir väldigt trist.Så här är lite prylar jag vill inhandla innan 2006 är slut, shopping är verkligen ett trevligt substitut för den jäkla landsplågan som kallas kärlek (nej, jag är inte bitter). Finfina Seychelles (modell=hidden message) med kilklackVäldigt söt top från SveaSöt LBD från Rules by MaryBlå/vit-randig halsduk i ull från WhyredVita, jättemjuka vantar i angora från Fancy Fanny på ÅhlensEn underbar mörkgrå kofta i 100% ull från Filippa KHoodie och mjukisbyxor i velour från typ (OBS! Klara-ord!) Zara. Lite basgrejor som jag är nyfiken på, American Apparel hos Nelly. Basplagg i 100% bomull för helt humana priser. Nice!Rib U-neck Tank från AA(kanske dessa inte är lika genomskinliga som Filippa K's linnen?) Sheer Jersey V-neck (behöver verkligen en vit, långärmad tröja - har ingen, vilket är tragiskt med tanke på hur stor min garderob är)Förresten glömde jag att skriva i mitt förra inlägg att jag köpt min vintermössa, en vit, stickad sak från H&M. Värdelöst material men den enda i rätt modell som jag hittade. Måste bara "fixa" den lite... Mohaha.Gosh. Nu har jag snart en massa program att titta på, dels Sex-säsongen jag lånat av Madde, dels en MASSA säsonger av X-files (jag är sjuk, jag vet) och så lite Housewives-avsnitt som legat i datorn hur länge som helst.Samt att jag shoppade böcker i fredags vilket resulterade i:'14 mörka berättelser' av Stephen KingSophie Kinsella's senaste'Vince and Joy' av Lisa Jewell'Förtrollad' av Jane Green4:e seriealbumet med NemiSheisse.Buhu, I miss Klara. Varför är inte hon min granne?Svar: För att resten av "gatan" jag bor på ska få lugn och ro.

Av Vichy - 22 oktober 2006 15:49

Vädret speglar verkligen mitt humör just nu - grått och sliskigt. Alla som känt/känner sig så förstår precis varför jag knappt orkat släpa mig till datorn och bloggen. Och för alla som aldrig känt sig fruktansvärt sega och trötta (hurray för er?) så kan detta självklart lika väl tolkas som en tafflig ursäkt för fenomenet bloggtorka. Ehum.Ja, jag har en hel del nya inköp som jag ska ta kort och på visa upp här. En enkel listning kan förtydliga:Oversized grå, stickad tröjklänning i mohairblandningVäldigt oversized stickad tröja, 2-handPhilosophy Hope in a jar Svarta Gardenia SkolettterSvarta strumpisar i ullblandingPlatta stövlar från La Redoute+ en massa H&M krafs ur olika beställningarOj oj. Yep. Förmodligen är det något mer, men mitt minne är ett alldeles förträffligt såll - om man använder det som såll och inte som minne. Hur kommer det sig att man aldrig blir nödj när det gäller det här med shopping? När man köpt något man verkligen suktat efter så börjar man ändå sikta in sig på nästa grej nästan direkt. Eller, vad kom först - av sinnessjukdom och shoppingbegär?Jag är faktiskt rätt stolt över mig själv, jag har redan 4 julklappar (av hur många, shithead?) klara. Klaras, Maddes, mammas och syrrans. Nu tänkte jag nästan skriva ut vad jag köpt här men det är ju inte direkt smart. Det finns inget direkt bättre än Sex and the city när man mår som ett regnmoln, Madde är således väldigt änglalik som lånat mig säsong 4 av nämnda program. :) Thanks, babe.

Av Vichy - 18 oktober 2006 10:55

Yes, ikväll åker jag till Klara och imorgon blir det en dag full av steg på stan igen. Heh. Jag hade rätt ont i fötterna efter i lördags men vad sjutton. Jag har i alla fall 2 (3) planerade inköp till imorrn, * Philosophy Hope in a jar - hudkräm* 1-2 svarta hårklämmor från H&M (* Redken All Soft schampoo) Klara ska på facemapping på NK också, intressant. Hoppas det blir bra för henne, jobbigt med en massa nitlotter. I övrigt borde min Asos-klänning trilla ner i brevlådan idag. Jag beställde ju hem den i en strl större eftersom den i min vanliga strl var för tight över ryggen. :/Planerade inköp inom den närmaste framtiden är annars följande (ja, jag är en listoholic):Blå/vit-randig halsduk i ull från WhyredRosa top från SveaGammelrosa hoodie från WE (upptäckte att jag inte har en enda myshoodie, helt sjukt)Svarta Cheap Monday jeans (i rätt strl den här gången...)Stickad vit mössam.m Sedan kommer ju min kappa i början av december, lite surt är det att behöva vänta så länge men den som väntar på något gott osv.. Med den kommer också en ballongkjol, en veckad minikjol i ull och lite annat smått och gott. Bluu, jag vill ha en lika söt vinterkappa som Klara har. :) Hoppas min kommer passa lika bra som hennes gör. Dessutom har ju La Redoute 50% på hela sitt sortiment nästa torsdag (den 26:e) kl. 19:00 (svensk tid) och då tänkte jag kanske fynda ett par pumps från Côte Femme jag glott på lääänge (de är för dyra i normalpris men blir jäkligt billiga vid 50%) och en mörkblå polo i merinoull från Best. Totalt: ca. 650 kr. Som hittat. Jag måste säga att det känns sjukt skönt att ha köpt vinterns/höstens skor i alla fall. Gardenia skoletter och platta stövlar. Det är liksom klart, jag behöver inte leta mer och jag är jättenöjd (men stövlarna hade gärna fått vara i läder..). Fasiken, jag är så jäkla trött. 1½ timmes boxercise på morgonen.. Det sätter sina spår, I can tell you. Det gick inte att avbeställa min Asos-tröja heller. Men men, gillar jag den inte så får syrran köpa den. Mohaha. Klockan 14:00 ska jag övningsköra, läskigt med tanke på att vi nu ska börja att starta i backar. Ehrm, det lär ju gå fruktansvärt bra. Inte. Well well, det ska bli kul att köra bil igen i alla fall. Jag gillade det!

Av Vichy - 17 oktober 2006 20:59

Jag är helt seg, har varit det några dagar nu. Vilket speglas av här. Haha. Men jag lovar att det kommer bilder, jag ska bara dra mig upp ur sgeträsket. I alla fall, jag funderar på att beställa en jättesöt top, avbeställde den jag beställt från Asos när jag hittade den. Den är från Svea och är så himla mycket Elin (i all enligt mig :P).Svea topVad tycker du, Klara the Allmighty?

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Oktober 2006 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards