Alla inlägg under oktober 2006

Av Vichy - 7 oktober 2006 22:37

Hey now you're a Rock Star get the show on, get paid. (And all that glitters is gold)Jag tror jag forsätter imorgon. Med livet menar jag. Dagens snyggaste, t-shirt från Sass & Bide i 100% bomull. Sjukt cool men tyvärr närmare tusenlappen i pris. (bild lånad av Bubbleroom)

Av Vichy - 6 oktober 2006 21:12

Ja, det var en jäkla tur att det mormor kom med kläderna idag så att jag muntrades upp lite. Allt som rör på sig i mitt liv just nu gör mig så ledsen, jag vaknar mitt i nätterna och kan inte somna om utan ligger bara och tittar på den tomma halvan av min säng. Det är så tomt, och ja, det gör så ont - hur klishéaktigt det än låter. Well.Det kommer ordna sig, på det ena eller andra sättet - med det inte sagt att jag inte har alldeles klart för mig hur jag vill att det ska ordna sig. Men det är en annan historia.Till klädes-julafton då, meaning att mormor kom med min beställning från H&M idag. :) Underbara, snälla mormor. Paketet innehöll alltså följande:Blå, tunn kofta i lin och bomull med pärlemorknapparSvart bomullskoftaBrun/beige randig kofta i 80% lamullBeige, v-ringad tröja i 80% lamullSvart polo i viskosSvarta tunna leggings (2-pack)Brunrutig tweedkavajLjusbrun läderväska i påsmodellVitt baslinneYep. Jag har bestämt mig för att behålla allt utom koftan i lamull och eventuellt leggingsen (funderar fortfarande). Koftan var helt enkelt inget vidare, satt inte särskilt bra. Kanske syrran vill ha den, mamma tyckte den var väldigt fin men vill inte ha den pga dess passform. Sicken tur för mig att den dyraste koftan i hela beställingen satt som skit. :) Allt annat är jag mer än nöjd med! Linnet var det bästa av allt faktiskt, så himla fint och bra kvalitet och passform för bara 49,50 kr! Så nu vet jag precis var jag ska få linnen ifrån i framtiden. Sökandet är över.Kavajen blev mamma så kär i så nu beställde jag en åt henne också i några storlekar större, haha. Bilder orkar jag faktiskt inte med just nu. Jag är som sagt en smula deppig (no shit, sherlock..) men imorgon ska jag försöka få det gjort. Dagens shopping blev Manoush koftan (bild lånad av Engla) jag bloggade om igår. Kunde inte hålla mig där heller, så jag beställde hem den tillsammans med stövlarna och passar den inte så får den åka tillbaka. :) 150 kr rabatt fick jag också, finfint. Till mitt försvar får jag väl säga att jag sneglat på den sedan i våras. Men om den passar är det stopp på koftfronten ockå (förutom Dagmars stora myskoftan).Det är faktiskt rätt bra att dela upp shoppingen i klädestyper, blir överskådligare och mer lättkontrollerat. Haha. Ikväll blir det troligtvis 'Aliens återkomst', eftersom vi har så kassa tv-kanaler, med min bror och imorgon är det praktikdag. Det bästa är ju att försöka hitta på saker att göra så att man inte bara blir stillasittande och funderar. Det är därför nätterna är det värsta när man är ledsen, ett oändligt antal timmar att inte göra något på. Fy. Godnatt med er!

Av Vichy - 5 oktober 2006 14:33

Titta vad jag hittadeAsos, den ser nästan ut som den rutiga klänningen du tyckte så mkt om i Idol. :) Appropå Asos är nu underbart söta klänningen på väg hem till mig. Jag kunde inte stå emot den, så söt och så billig. Nu kommer Klara slå mig på fingrarna. :D Men hon har rätt, nu får det faktiskt räcka med klänningar/tröjklänningar för den här hösten - jag ska ju hinna använda alla också. Stopp på den punkten alltså.

Av Vichy - 5 oktober 2006 14:27

Nu har H&M öppnat en sida där man kan förhandstitta lite på de kommande kläderna (och skorna!) ur Viktor and Rolf for H&M kollektionen. Jag måste säga att jag inte är direkt överväldigad av det jag sett hittills, men den röda vippiga kjolen är väldigt söt. Får se hur den verkar när kläderna börjar dyka upp i webshopen den 13 november. Trevligt att de kommer lägga ut dem där också.

Av Vichy - 4 oktober 2006 22:23

Ja, jag antar att man får skylla sig själv när man ligger 4 avsnitt före TV4 men ändå, jag hade glömt det så lite trist när man slår på tvn och märker att avsnittet ser ruskigt bekant ut. :/Klänningen från Asos i föregående inlägg grubblar jag fortfarande på, är den i mina tankar imorgon när jag vaknar slår jag till. Nej, nu ska jag sova. Imorgon får jag sovmorgon till kvart i 9 för vi börjar inte förrän kvart över 10 i skolan. :) Me likey vårt schema just nu. Sovmornar måndag och torsdag och dagen slutar kl 14 onsdag, torsdag och fredag. Nice. Natt på er!Missa inte:Scissor Sisters - Filthy/GorgeousScissor Sisters - Mary

Av Vichy - 4 oktober 2006 20:47

Oh, Asos har verkligen lyckats den här gången! En alldeles underbar klänning för bara 379 kr och, håll i er nu, 100% bomull! Det är ju nästan för bra för att vara sant. Så himla söt! OCH den skulle passa underbart till denna kofta från Manoush/La Redoute som jag tänkt införskaffa (någon gång..). Yumyum för ögat, inte lika kul för plånboken. Nu har jag beslutsångest.Klara, hjälp!

Av Vichy - 4 oktober 2006 20:31

Jag grävde omkring lite i en av mammas garderober ikväll i ett ögonblick (timmar..) av tristess. Jag hittade faktiskt en del smått och gott, givetvis inget jag får låna (hmpf) men ändå. Här är några av mammas kuvertväskor, de flesta inropoade på auktion utom den stora vita som är mammas egna gamla och den bruna i äkta krokodilskinn (!) som mamma ärvt från sin gammelmormor. Givetvis är jag kär i den, vem skulle inte bli det, och lika självklart får jag knappt peta på den. Haha, nåväl here they are.Väskorna på de två nästsista bilderna har otroligt välgjorda pärlbroderier på sig, jättefina! Dagens absolut bästa låt: Alice Cooper - Hey stoopid

Av Vichy - 4 oktober 2006 10:44

Det är väl precis så man kan sammanfatta dagen hittills. Jag vet inget som bättre får en att se framåt än musik och eftersom jag sitter här med min fulltankade ipod så lägger jag inte lite musiktips. Bonnie Tyler - Fools lullabyPanic! at the disco - I write sins not tragediesMorrisey - There is a light that never goes outSurvivor - Burning heartLifehouse - UnknownFall out boy - Sugar, we're going downSkid Row - Psycho loveRick Springfield - Jessies girlForeigner - That was yesterdayThe Eels - Saturday morningTakida - Evil eyeBlondie - Sunday girlRainbow - I surrenderEurythmics - Who's that girlLifehouse - The end has only begunBilly Idol - Mony monyZZ Top - LegsJustin Timberlake - SexybackPoison - Unskinny bopWell. Alla verkar rätt höstgriniga/deppiga idag och min hyfsade teori att förhållanden bryter upp på sommaren gick åt skogen. De senaste veckorna har 4 förhållanden tagit slut/börjat fungera mindre bra i min närhet. Vad är detta? Klara, news om diskplockaren. Han är uppeliupptagen. Så nu kan jag inte en reta dig med det, haha.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Oktober 2006 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards