Alla inlägg under oktober 2006

Av Vichy - 4 oktober 2006 08:54

"We have a fuck moterfucker fuck shit situation?"Yes, we DO.Jag kommer inte få mitt studiebidrag förrän i november, meaning jag kommer få för 3 månader på en gång men jag vill inte ha en klumpsumma - jag vill ha lite grann NU. Well, antar att det enda jag kan göra är att vänta. Det är ju inte så att jag inte överlever. Megajätteübergruff.

Av Vichy - 4 oktober 2006 07:51

Jag är helt slut.Det slog mig just att det inte direkt är en ovanlig öppningsfras på inläggen i min blogg. Haha. Men i alla fall, jag tycker inte om när det blir mörkare för det påverkar alltid mig på det viset att jag helst vill gå i ide. Gärna med en Lost-box och en Sex and the City box samt TV, DVD och choklad. Appropå Lost så börjar det för säsongen igen ikväll, måste ses! Jag har aldrig varit följa-tvprograms-typen men när det gäller Lost och framförallt House är jag hooked - jag har en stor svaghet för skitstövelläkare som kan det här med sarkasm och ironi. I like it. Jag är inte bara trött, dessutom är jag förbannad. Mitt studiestöd har inte kommit, trots att det ska ha trillat in kl. 00.00 inatt. Så nu måste jag ringa dem och fråga var fasiken mina pengar är. Gruff.Jag spinner vidare på "att gå i ide"-temat genom dagens kläder:Stickad klänning, H&M DividedVitt linne, H&M DividedSvarta, grova bomullsleggings, KappahlGrå sockor i ullblandning, ÅhlensRött diadem, Asos

Av Vichy - 3 oktober 2006 15:28

Lite smått och sött från H&M i accessoarväg..Randig stickad halsduk i 70% ull, 20% angora och 10% polyamid. 69,50 krJerseyfodrade skinnhandskar i 100% brunt skinn. 179 kr3-pack Hello Kitty sockor 98 kr

Av Vichy - 2 oktober 2006 19:26

Igår kväll läste jag ut 'Fans' av Fredrik Strage, underbar och tänkvärd bok! Kapitlen om Michael Jackson, Lena Nylén's Taube besatthet och det sista kapitlet om Westlife är helt fantastiska! Den här boken får ni bara inte missa, jag är nästan lite deppig över att den är slut nu. Ywfs tar 120 kr i frakt för ett paket med mina villha-plagg hem till mig på Åland. Det är inte så farligt, bara 20 kr mer än vad frakten blir inom Sverige. En supermjuk bomullströja med söta rosetter från Ida Sjöstedt och en mysig jättelång ullhalsduk från Whyred är mina favoriter på Ywfs. Halsduken är ju klart vinterns mysigaste!

Av Vichy - 2 oktober 2006 19:01

Här är en annorlunda färgkombo på Bayswater och på modellen Elgin från Mulberry.Även dessa är väldigt fina.Vad tycks? Förresten så hittade jag mått på Ledburyn, 27x19,5x15, så den är ju liten, men det är ändå svårt att se den framför sig genom att bara mäta med måttband.Nåväl, nu blir det kladdkaka!

Av Vichy - 2 oktober 2006 18:28

Om jag nu inte kan få väskan från Bananarepublic så får jag väl drömma om en Mulberry väska. Det finns många modeller jag verkligen tycker om från Mulberry.I alla fall, nu vill jag ha en väska, mina cravings gör sig påminda. Men i helgen får jag min H&M väska i läder, hoppas den är något att ha, det är ju inte en Mulberry men den är också fin. :)Igår la jag upp bilder på Mulberry Ledbury och Bayswater, nu syns Mulberry Annie nedan, ännu en av mina Mulberry favoriter.Så, vad tycker du om denna då, Klara? Den påminner ju liiite om "väskan jag inte får tag i". Jag har till och med lyckats hitta en vettig storleksbildNet-a-porter. Men frågan är då, hur stora är de där skyltdockorna egentligen? Haha. Fast det kan ju inte vara så svårt att räkna ut. Jag menar, en väska i Bayswater-format kan vara ursnygg på en jättemänniska på 180 men gör mig till farmor smurf.Yep, mina favoriter är fortfarande ändå Ledburyn och "väskan jag inte kan få tag i". Surt.

Av Vichy - 1 oktober 2006 21:23

Assuption is the mother of all fuckups.Word.

Av Vichy - 1 oktober 2006 21:16

..är två helt underbara bloggar som man bara inte får missa!Facehunter är väldigt underhållande att titta igenom och man förundras hela tiden över hur människor klär sig. Stockholm street style är väldigt inspirerande och det är kul att se hur folk i en av nordens största städer klär sig - och hur god smak fler av dem har! Kanske ser du dig själv där en dag.. ;)Och appropå ingenting så har jag upptäckt ännu en baksida med H&M's långa leveranstider.. Jag har redan hunnit tröttna på plagget när jag väntat halva tiden! Haha. Tur att man kan ändra beställningarna på nätet.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13
14
15
16 17 18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28 29
30
31
<<< Oktober 2006 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards