Alla inlägg under januari 2007

Av Vichy - 24 januari 2007 12:15

Yey. Imorrn får jag en nätt summa pengar från klasskassan, nu när vi väl delat upp den. Rätt trevligt att så många hoppas av faktiskt, mer pengar till oss överlevande. Jag behöver pengar. Verkligen. På fredag fyller L år och jag måste hitta på en födelsedagspresent. Okej, jag vet VAD jag ska köpa men pengar ja. Så måste jag klippa om min lugg imorrn, den blev ju helt sned senaste. Growl. Jeez vad fint väder det är. Måste nog gå ut tror jag.

Av Vichy - 22 januari 2007 17:34

Jag vet inte varför men hela dagen idag har jag haft huvudvärk till och från. Jobbigt, speciellt när man har saker att göra (läs: redovisningar att skriva ihop). Och nu känner jag mig helt död, lealös och halvsövd. Skönt att sova ikväll (efter pluggandet, hårfärgningen och hästeriet vill säga...). Blah. Kom just på att jag bokat upp mig på jobb tre dagar i rad v. 6. Hur fan kunde jag? HUR tänkte jag? Sjukt. Men det kanske känns bättre då. Idag har jag träffat många. :O Min ständigt återkommande busskompis Jonas. Vi brukar träffas på bussen från stan sådär 1 gång i månaden och prata igenom vad vi gjort senaste tiden och vara allmänt flummiga. Yasmine träffade jag också på bussen, gosh, har inte sett henne sedan i somras. Updaterade mig där med. Lilla söta Yammi.. Och jag har brutit. For now. Det funkar inte. Inte som jag vill. So be it.Jag är lite sur nu, jag får ju föffan inte ringa min fru. Hur hade de tänkt att jag skulle klara av det, vavava? Kanske jag kan lura till mig lite telefontid ikväll, men inget funkar ju när min brors 457 flickvänner ringer stup i ett. Jag vill ha pengar. NU. Finns så himla mkt jag vill beställa nu när vårkläderna börjar komma i i webshopparna. Men nej, icke, nein. Klara har redan haft rätt en gång för mkt. Jag måste spara. Ehum. I alla fall tills mars?

Av Vichy - 20 januari 2007 21:30

Det är vad jag sysslat med och ska syssla med. Men om någon vet hur man stickar en näsmössa är ni välkomna att höra av er.Well, so long!Poets of the fall - Sleep

Av Vichy - 20 januari 2007 16:30

Jag är smågrinig att jag missade den blommiga klänningen på H&M's hemsida när de fick in nytt från Divided. Inte för att jag har pengar men ändå...Ellos är riktigt kul nu när vårnyheterna börjar studsa in också. Jag vill ha den här tunikan och de här ballerinaskorna.Att folk orkar med mig, är för mig ett mysterium.Det finns inte ord för hur tacksam jag är.Däremot är jag lite orolig för hur fan jag ska återgälda dem.Over and out.

Av Vichy - 18 januari 2007 16:11

Jag måste klippa luggen. Jag ser absolut niente. Eller okej, om man delar den, då ser jag mer än jag normalt vill se. Just nu är min frisyr rätt hjälmliknande kring ansiktet. Ehum. Jag tror inte det är så smickrande, tyvärr.I've seen it in his eyesand on his faceIih. Killers. En renessans i min iPod! It's the calm before another storm.....Nu ska jag strax iväg med familjen och ta den tredje vaccinationssprutan mot..eh..glömmer alltid ordföljden på den där fästingburna sjukdomen. TBE? TBC? Jaja. T och B är det i alla fall. Och senaste jag tog en sådan spruta dog min arm och gick inte att använda på 2 dagar. Inte igen, snälla?Sen ska vi käka någonstans, pizza tyckte de men det fick jag till lunch i skolan (haha, pizza och datasittande hela dagen - man känner sig nyttig eller hur?) så jag vet inte riktigt. Hungrig är jag i alla fall.Sen ska jag till L. Sandberg är snäll som hämtar upp mig imorrn när vi ska till stallet så att jag kan vara borta ikväll igen. När det finns tid så ska man ta vara på den. Fast lite läskigt är det att behöva åka med henne i Gregers stora pickup. Första gången hon skulle parkera den på skolans parkering, som är lite halvstor sådär, så tog hon upp hälften av alla rutor eftersom hon inte kunde parkera den på annat sätt än på tvären. Haha, will I survive?Mkay, jag är gone.Med en frisk arm, tills vidare.Och väldigt mkt okrockad, tills vidare.

Av Vichy - 18 januari 2007 12:40

Min klasskompis Mikaela har slagit vad med vår fysiklärare Gustav om huruvida M kommer komma in i USA utan visum. Den som vinner får en flaska koskenkorva.I och för sig drog sig G ur lite grann och fick kalla fötter. "Ehm, jodu förstår väl att om jag förlorar så kan du ju inte få en flaska.. innan du slutat i alla fall".Hahaha.Inte fan behöver man tv.

Av Vichy - 18 januari 2007 12:17

Jag tror allvarligt att hösten och våren krockat i mitten på något lustigt litet sätt. Det här liknar ju ingenting.För att vara ett naturbruksgymnasium sitter vi faktiskt oroväckande mkt i datasalen och flummar måste jag säga. Idag har jag suttit här och stretat med en startbudget och ungefär 5 miljoner blanketter sen klockan halv 9 imorse. Yey? Iof så regnar det ute, så jag missar inte så mycket. Malin: Mikaela, någon har snott din bil!Mikaela: ..Aja. De lär ju inte komma så långt eftersom jag har nyckeln i fickan.Mig <3 Filip och Fredrik

Av Vichy - 16 januari 2007 09:02

Jag hatar geometri. Eller, rättelse, jag hatar sekunderna/minuterna före man fattar och kan börja räkna - då känns det så jävla hopplöst. Igår hade jag ungefär 30 tal att räkna ikapp efter det jag missade förra veckan. Gnöff. Först försökte pappa hjälpa mig, det gick väl hyfsat men han hittar alltid på egna små räknesätt som inte alls är som matteläraren tänkt sig. Inte desto mindre blir det alltid rätt svar. Haha. Det slutade i alla fall med att jag skaffade mig hjälp via msn och fick det mesta gjort. Man tycker att det kunde vara kvar lite snö sen igår. But nein. Inte en flinga. Lera, lera och åter lera. Mysigt. Och nu kom Fina och satte sig här bredvid med en fet godispåse - jag är hungrig. Buhää. Fast jag är glad att jag inte är helt megaförkyld som alla andra verkar vara. Orkar inte med att känna sig som en ballong som både är slattrig och tom på samma gång som full med slem. Trött med tankar som känns som sirap. Nej tack. Jag behöver en bil.Ungefär på direkten. Värdelöst att ha körkort men inget att köra. Bonustracksen på The Killers Sam's town är.. ja. Självklara. "Just tell them we're gonna need an hour or two, 'cause we're gonna go and change somebodys world"

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards