Alla inlägg under februari 2007

Av Vichy - 21 februari 2007 19:41

Klara dreglar.Eller kanske det är så att alla dreglar över Klara?Why shouldn't they?

Av Vichy - 21 februari 2007 15:41

Yäh. Jag dricker hemmagjord blandsaft. Röd är den också. Och god, förstås. Fast hoppas L kommer hem med Brämhults. Mwahah. DET är grejer det. Idag har jag verkligen nördigt mkt dötid att blogga på.Vilket syns. Men jag har gjort annat också, massor av annat faktiskt.

Av Vichy - 21 februari 2007 13:02

Okej, det finns en viktig sak att tänka på här.Att (försöka) driva med någon/något är inte samma sak som att ironisera. Försöker man blanda ihop detta blir resultatet väldigt fånigt, för det det blir så genomskinligt. "Ironin" i sig blir också bortkastad, speciellt som en sådan text ofta endast blir förståelig för de som är insatta (dvs. den som vill driva med någon och den som är the target). Och att försöka ironisera över ironin i sig, ja det säger ju sig självt att det blir rather useless.

Av Vichy - 21 februari 2007 09:55

Igår var det myskväll med glass, dynamit-Harry och skogspromenad. Kärlek. Idag, jävligt kallt. Eldar så mkt att huset borde sprängas men det gör det inte. Och mitt hår luktar rök, mumsigt. Såhär är det när inte familjen är hemma. Strax bylsa på sig fem ton kläder och gå ut med hunden, sedan ska jag förska få bort röklukten och fara till jobbet.

Av Vichy - 21 februari 2007 09:15

Det är lustigt, att det finns de personer som passerar genom ens liv, som man tror är det viktigaste som hänt en. Meningen med livet, värd att dö för osv. Man bygger hela sin värld kring den här personen. Sedan kommer tvivlet. Det känns inte bra. Man börjar tröttna. Men man orkar inte ändra på det. Orkar inte bygga en ny värld, fan vad jobbigt ska jag behöva börja om? Man orkar inte släppa taget, för det är enklast att låtsas som inget. Elefanten står där i vardagsrummet, men man kniper ihop ögonen så hårt man bara kan.Sedan försvinner hon/han i alla fall och man blir så satans upptagen av att drunkna i sin egen sorg/ilska/bitterhet att man inte märker att man för första gången kan andas utan ansträngning. Luften är ren. Dörren är öppen. Varför sörjer man sådant man egentligen sedan länge valt bort?Finns det ett maschokistiskt drag i alla människor?..Och jag funderar nog för mycket, men det här förbryllar mig. Appropå det är det säkert bra att fundera, hur ska man annars kunna komma fram till något.

Av Vichy - 21 februari 2007 08:37

Jag SKA ha den där jekla hängselklänningen. Så är det bara.Eller ja, jag är ju inte desperat. Lite kanske, i ena hörnet. Imorse hade jag en 36:a i kassan men sen var den slutsåld när jag skulle slutföra beställningen. Då kändes det jävligt surt, men samtidigt betyder det att det finns en chans kvar att få tag på den via webshoppen.I alla fall, den här jeansklänningen (finare med mer öppen krage) beställde jag, eftersom jag funderat på den förut och det tar slut så himla fort i shoppen så nu kan den ligga där tills jag bestämt mig. Fast jag vet inte. Jag tycker den är fin, men frågan är om jag inte är för kort för så mkt vidd. Och hur den egentligen ser ut på, på en normal människa och ej retuscherad menar jag.. Hjälp? EDIT:Fast okej, om jag inte får tag på H&M's förklädesklänning så får den här från Gina Tricot duga. Är inget fel på den alls faktiskt. Riktigt fin. Enda problemet är att jag inte vet när den finns i butik, men såna bagateller löser sig.

Av Vichy - 20 februari 2007 10:41

Så är jag inne igen. Det är jäkligt kallt ute.Men jag har fått fotografera, så jag är varm i själen.Strax ska jag iväg på jobb, men först kolla brevlådan och se om något avi trillat in.Smakprov på resultatet av fotopromenaden:

Av Vichy - 20 februari 2007 08:23

Okej, jag älskar snön. Nu. För nu ska jag ut och fotografera och det är världens bästa ljus och massa snö och glitter och...bara fantastiskt. Men först ska jag käka pizza. Ciao.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13 14 15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards