Alla inlägg under februari 2007

Av Vichy - 16 februari 2007 15:38

Imorse innan jag for till stallet - meaning tidigt tidigt - gick jag in på H&M's hemsida. Och vad tror ni inte fanns där helt plötsligt om inte klänningen, den jag trodde jag missat för alltid. Självklart beställde jag, i både strl. 34 och 38 eftersom den inte fanns i min vanliga strl. 36. Vill ju vara på den säkra sidan när det gäller sånt här och det trevliga är ju att det går att skicka tillbaka om det inte passar. Om 34:an inte passar kanska Klara vill ha den, jaaa, jag tänkte på henne också. Hihi. Lycklig! Den är så söt den där klänningen. Och detta betyder ju att det finns hopp för den andra "missade" klänningen också bara man ger det några veckor...

Av Vichy - 15 februari 2007 11:36

"En gång för alla: Att zappa mellan sportkanalerna räknas INTE som träningMan ~50 år lassar upp starköl på kassabandet på Systembolaget när mobilen plötsligt ringer.Mannen (i telefonen): Hej älskling! Jag har lite bråttom nu, jag är precis på väg till gymmet! Ja, jag handlar bara lite... sportdryck nu innan... "TjuvlyssnatHAHA.

Av Vichy - 15 februari 2007 11:20

TjuvlyssnatTvå ungdomar ~18 sommarjobbar som lokalvårdare och städar på en biograf.Kille: Kom och titta på toaletten!Tjej: Vaddå?Kille: Jag får inte bort det där gråa mellan kakelplattorna.Tjej: Du menar fogmassan?Äldre par ~65, med tydlig värmländsk dialekt strosar omkring i ett kallt Stockholm.Damen: Uj uj, vad kallt det är! Benke, på med vantarna nu!Benke: Nej, behöver dem inte…Damen: Sluta tramsa, på med vantarna!Benke: Nej, dessutom ligger de kvar i busskuren.Damen: Vad säger du, har du glömt dem?!Benke: JAG LÄMNADE DEM, de passar inte min IMAGE!..SLUTARBETET ÄR KLAAAAART.I alla fall för första inlämning. Äntligen. Imorgon lämnar exemplaren mina händer och sen kan jag andas ut till den 15 mars då de kommer tillbaka med multiplikationstabeller av ändringar.. Men men, den dagen den sorgen. Jaha, nu har jag missat en till klänning jag vill ha fram H&M. Skit också. Den här gången är det en hängselklänning men de kanske får in fler storlekar. Blir att titta ofta på hemsidan bara. Fnuff. Det går inget bra för mig med H&M längre. Skolan slutar klockan 14:00, sen ska jag susa in till stan och köpa lite smågrejer samt sola om jag hinner. Yäpp. Och ikväll ska jag jobba, igen. Men sen är jag ledig tills på tisdag. Eller ledig och ledig, ledigare kanske man ska säga. Igår, i ett anfall av sommarlängtan, rotade jag fram min sedan länge bortglömda (okej, förra sommaren) Gyllene Tider-skiva. Det var dumt gjort. Ännu dummare var det att faktiskt lyssna på den, samtidigt som det är snö och äckel ute. Det som var ett tllfälligt anfall är numera kroniskt.

Av Vichy - 14 februari 2007 16:56

Det är dags att lära sig;You win some, you loose some.Det kniviga är, att du aldrig riktigt vet vad du vunnit eller förlorat, och heller inte om det faktiskt är en vinst eller förlust. ..Jag ser inte mig själv som långsint, det känns inte riktigt passande. Men alla som känner mig vet att när jag blir arg, då blir jag riktigt arg. Däremot kan jag helt klart säga att jag är väldigt stabil i min ståndpunkt när det gäller folk som gjort mig illa. Graden avgörs sedan av hur illa de gjort mig. Jag tror att det är viktigt att inse att man är viktig.Att tiden är viktig, och hur den spenderas.Det är ingen idé att slösa tid på människor som inte är känslomässigt torra bakom öronen, nej vet ni vad, det är mitt hjärta för viktigt för.

Av Vichy - 14 februari 2007 12:38

Jag blir deppgi av att gå in på Topshop's hemsida. Det finns alldeles för mycket fint där, och de jävlarna skickar inte till Sverige. Snyft. Stackare som mig som inte bor i UK får nöja sig med att pysa iväg till Stockholm för att ta del av godsakerna. Dumma Topshop.

Av Vichy - 14 februari 2007 12:22

Mitt slutarbete är klart för första inlämningen! Lättnad är bara förordet, som jag kämpat för det här. Mina kläder från Ellos är skickade, kommer väl i dagarna, och nästa vecka ska jag förhoppningsvis till Täby och shoppa med kärleken och det är sportlov. Lönen i slutet av februari är den fetaste på länge. Mitt ekonomibetyg kommer bli över förväntan. Ärligt talat kunde det inte bli bättre. Det känns jätteskönt i kroppen, en stor lättnad och ro.Trevligt med sådant som omväxling när jag stundtals varit riktigt ilsken den senaste veckan.Det kräksnöer ute. Jag får åka hem klockan två, då ska jag ut med hästen i snöyran för att sedan studsa iväg till jobbet. Kvällen är alltså spikad. Åh, härlig känsla.

Av Vichy - 13 februari 2007 11:19

Imorrn är det Alla Hjärtans dag. Jag tycker hela konceptet är lika äckligt som Halloween eller liknande. Amerikanska tjäna-pengar-på-dagar. Fast ja, spela roll egentligen. Folk får väl spendera sina dagar som de vill. Jag uppskattar den kärlek jag har i mitt liv just nu något otroligt, helt plötsligt dyker det upp en människa som är så lik mig, som passar ihop med mig. Som LUGNAR NER MIG, bara det är otroligt. Allt fungerar! Det har det aldrig gjort förut. Och från så oväntat håll, någon jag haft kontakt med under 4-5 år men aldrig tänkt på på det sättet. Wah, det har aldrig funnits någon som jag tyckt är så fin att umgås med/se på att det bara pirrar i kroppen och skriker "Är det här sant?". Nu finns det. Man ska aldrig ge upp. Det man letat efter finns ofta precis där man aldrig letat......Jag är ju lika slibbig som hela AH-dagen. Fasiken. Busted.

Av Vichy - 11 februari 2007 11:47

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3
4
5
6
7 8 9 10 11
12
13 14 15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards