Alla inlägg under mars 2007

Av Vichy - 19 mars 2007 20:26
Av Vichy - 19 mars 2007 11:12

Det här måste jag göra. This is what I aim for.Det här blir svårt. Jag vet. Men inte desto mindre ska det gå. Det känns SKÖÖÖNT att ha en plan, att veta vad som gäller. My masterplan!

Av Vichy - 18 mars 2007 13:06

Ingen gör mig så upphetsad som Klara. Tydligen. Mika - LollipopDen här låten får mig att tänka på Klara. Hahahaha.

Av Vichy - 17 mars 2007 14:39

Det är orättvist. Klara är i Sthlm och provar massa kläder och jag sitter här och äter gula piller. Stora är de också, svåra att svälja. Pissvärld.Men igår blev jag två par skor rikare. Så lite rättvisa finns det. Ehum. Men jag måste köpa jeans, jag anser att inga av mina befintliga par sitter skitbra längre förutom de svarta stuprören men jag kan ju inte klafsa runt i ett par jeans hela tiden. Barkaby it is (eftersom jag är pank student). Appropå klafsa så SNÖAR det. Vad fan är det här?! Det var vår igår. Men jag var ju förvarnad i och för sig. Jag vill ha vååååååår på riktigt, fast det kanske kommer efter helgen igen? Ikväll måste jag plåga mig själv och ringa till Klara och höra vad hon köpt. Jag tycker nästan lika mycket om att höra vad andra köpt som att köpa själv. Eller det där var en fet lögn. Men jag tycker i alla fall om det. Imorse köpte jag glass med L och han smulade ner hela min bil så sen gick vi ut och åt glass istället. Glass är gott. Böh. Jag ska jobba om 1h 15min så jag borde gå i duschen men jag orkar inte.. Fast jag ska ska ska. Nu. (Ruby Ruby Ruby Ruby)

Av Vichy - 16 mars 2007 18:59

Snart kommer kärleken i form av pojken med karlavagnen på axeln. Love to ya all. Eller till mig i alla fall.KAISER CHIEFS - RUBY

Av Vichy - 16 mars 2007 18:41

Jag är lite smågramse.Men jag är omåttligt kär i:Kaiser Chiefs - RubyHela låten är ett mästerverk i sig, men refrängen är helt jävla magisk. Bästa jag hört på länge länge länge.Sahara Hotnights - Cheek to cheekOch så L förstås. Pojken med karlavagnen på axeln. Min bara min. Där får man nog sätta "tok" före kär. Eller kanske använda sig av det smått sliskiga ordet "förälskad". Bra känns det i alla fall, damn it feels good. Kanske ska sluta vara smågramse och bli något annat istället.. Ja det låter bra.

Av Vichy - 16 mars 2007 18:29

Gud så kyyl. Jag har blåsjävlakatarr men ett par nya ursöta vårskor. I alla fall. Precis det jag inte ville har hänt, fucking följdsjukdomar tack vare kasst immunförsvar. Och msn fittas. Jag blir toookig. Jag behöver msn! I alla fall just nu och i alla fall lite grann.Vi ska tydligen till mallorca i juni. Nämen. Det var ju skojsigt. Om jag inte dött då av någon rolig FÖLJDSJUKDOM. Men najj, inte vara negativ. Vill du följa med?Vet ni, jag stör mig något fruktansvärt på en del brudar. Nästan lika mycket som jag stör mig på en del killar. Vad lustigt. Fula människor. Och jag kunde skratta ihjäl mig åt en del saker folk skriver/tycker/tror, för det är så jävla löjligt när människor tror saker och jag sitter här och VET men kan inte säga något eftersom då kommer alla tycka att jag är en bitter slyna och ändå inte tro på vad jag säger.But hey, that's life. Och min husguru Klada har alldeles rätt som vanligt, ibland är det dags att släppa saker och låta folk fucka up sina liv på egen hand. HAHAHA. Eller nått.(ja, jag är SJUK, klara väckte mig imorse, min syster tror att alla läkare bara undersöker en för att tafsa och jag äter medicin igen. det stavas a-n-t-i-b-i-o-t-i-k-a)

Av Vichy - 15 mars 2007 22:33

Alltså, ska jag behöva dras med ännu en sjukdom? VAD är detta?!

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards