Alla inlägg under mars 2007

Av Vichy - 15 mars 2007 10:43

Jag är tröttelitröttrött och ska jobba ikväll. Endast lönen muntrar upp mig. Det ska bli skönt att snart sluta skolan och kunna få en vettig lön och inte bara det här kvällar-och-helger-tjosan. I alla fall ett tag. Bah. Jag behöver ny musik i min bil. Det börjar bli uttjatat. Men jag har inga skivor, buhu. Men det löser sig alltid. Liz påstod att de väntade skitväder till helgen. Oh, please don't. Jag har saker att göra. Även om jag fick skenande puls bara av att lyfta sadeln igår (ja, jag var olydig och var ute på liten tur fast jag inte får). Man är uppenbarligen inte en fjärdel så frisk som man stundstals känner sig. Jag vill ha vårskor. Nununu. Gärna ballerinas.

Av Vichy - 14 mars 2007 11:04

Flipper är då benämningen på sexleksaken i form av en delfin J fått av sin "filmkompis". Bjäbb bjäbb. Alla minns väl den fula delfinen i barnprogrammet "Flipper" på TV4 för hundra år sen? Vavava?Jag har just insett att jag är i stort behov av ett par jeans, min oräkneliga samling till trots. But no money no funny. Alternativt på något sätt komma iväg till en outlet, med hjälp av K eller L. Jag har ju så förnedrande lite att göra på helgerna nu eftersom jag är INVALID. Appropå det fick jag mina levervärden igår och de är pissdåliga. Tur att jag inte sysslar med kampsport för då hade jag nog varit ännu mer pissed just nu. Däremot kan inte stoppa mig från att i alla fall sitta på hästen och skrittpromenera, han kan ju för fasiken inte bara stå i hagen och se dum ut. Eller det kan han ju, men inte mitt samvete. I helgen måste jag ta ner stängsel och annat bondigt. Fast fortsätter vädret såhär blir det rätt trevligt tror jag. Och jag får jobba! Imorrn kväll och lördag kväll. That's nice. Som sagt, no money no funny. Mitt nya schampo luktar massor av godis och funkar väldigt bra också. Fast fan vet om det är å drygt som de förökte lura i mig, eller så är det bara jag som använder för mkt. Det är alltså Tigi Catwalk Fashionista schampo och balsam det rör sig om. Är ruggigt sugen på deras hårinpackning som luktar mint också men en burk kladd för runt 300 kr är inte min kopp te just nu. Jävla jävla Harry Potter. Jag ska alltså läsa en Harry-bok på engelska och göra referat bla bla bla. Men tack vare mitt fasansfulla snedsteg igår kommer jag hela tiden att ha mindre kul bilder i huvudet. Snyft. Och för att retas (i gengäld för Harry-traumat). Jag åker räkmacka i matten och fick full pott i senaste matteprovet. Bahahaha.

Av Vichy - 13 mars 2007 15:13

Vad har jag gjort idag då. Joo, jag har solat, spenderat nästan 500 kr på schampo och balsam, köpt massor av vindruvor, kört bil, gått i skolan, köpt hårfärg och sminksvampar och nu ska jag SOVA. En kortis i alla fall. Damn den här sjukdomen och dess efterföljande effekt typ överkörd av tåg alt. smashad med tennisracket. Måste testa mitt nya schampo och balsam också. Luktar godis. Och jag är fräknig som jag vet inte vad. Fast det är rätt sött. Mwähi. Och jag skulle aldrig ha läst Cicci's blogg, jag ville inte se Harry naken! Buhu. I och för sig var det jag själv som klickade bilden större men.. Jag älskar vårvädret. Det är så himla nice, fattas bara att man kan börja använda ballerinas och andra söta skor. Det är trååååkigt med lera. Off I am.

Av Vichy - 12 mars 2007 15:26

Det är tragiskt så vinterblek jag är. Det sticker i mitt ytliga centra i hjärnan. But there is a solution!Okej, jag är inte så blek. Inte som andra, hähä. Men jag behöver onekligen sol. Eller cancerogent solarieljus, beroende på hur kräsen man är. Jag tillhör kategorin som inte har något emot solariesolning i en viss mängd - man blir jävligt fult orange om man överdriver. Så, imorgon avsätter jag en kvart till detta. Det är roligt hur mkt gladare man blir av att få lite färg. Otroligt fult uttryck förresten, "få lite färg", ungefär som om man vore en pannbiff som ska brynas i en stekpanna.

Av Vichy - 12 mars 2007 14:25

DET ÄR VÅÅÅÅÅÅÅR!Det finns inte ord för hur jag saknat det här och snart är det sommar! Sommar är massa massa Klara-tid, klänningar, sola, slappa, göra en massa saker med kärleken, sena kvällar, bada med hästarna, skratt och glädje. Det smakar och luktar så mycket vår i luften överallt, jag är jädrans lycklig. Bara jag får börjar röra på mig igen efter den här ofrivilliga konvalescensen så är allt tipptopp. Det är härligt att vara jag. Tjosan! Sol i Las Palmas, det är i och för sig en sak för sig.

Av Vichy - 11 mars 2007 15:15

Och om någon undrar så är jag alldeles för upptagen av de två mest underbara människorna i världen för att ens fundera på att blogga. Förutom nudå, när jag är in between things. Jag är så kär så jag tror jag hoppar ur skinnet. Lycka är att ha en L att krypa nära. Dessutom uppfostrar han min ena häst, är han fantastisk or what?

Av Vichy - 9 mars 2007 08:15

Yr i mössan. Jag vaknade imorse och någon hade snott min filt och lagt den på stolen bredvid soffan (jag sover på soffan nu när jag är sjuk för det går av ngn anledning bättre). Det var mysko, hade inget minne av att någon varit där och norpat den. Fast givetvis var det bara jag som var allmänt dement och slut i luvan inatt. Yrade som vanligt som jag gör när jag sjuk och mamma kom och tog bort den men av det minns jag inte ett jota. Heller inte att jag drog med mig hela resterande täcket när jag skulle gå och dricka vatten. Ehum. Feberstatus idag: 37,6. Yey, lägsta tempen på över en vecka.Idag får jag träffa L! Fyrverkerier och änglakörer och sånt eller som han själv uttryckte det; "Vilken underbar dag det här verkar bli!". Haha. Och ikväll kommer Klara fast jag får inte se henne förräns imorrn men lika glad är jag för det men gladast är nog räven (se Snövit).

Av Vichy - 8 mars 2007 20:33

De här skorna från Chloé är ruskigt fina, fast inte i den färgen utan i oxblod (mörkbrunt med inslag av rött). Fast det är typiska höstskor, men ack så fina. I dem skulle jag nog bli över 165 cm till och med. Vad häftigt. Haha.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards