Alla inlägg under mars 2007

Av Vichy - 8 mars 2007 20:14

Haha. Jaha. Det är lika bra jag börjar plugga till advokat eller liknande direkt för tydligen ska jag försörja min kära pojkvän bara jag kommit ut i yrkesslivet. Och med hans konsumtionsvanor lär det ju gå käpprätt åt skogen om jag inte lyckas ordentligt. Det är lite roligt, roligt kanske är fel ord men förunderligt då om man ska använda gammal högtravande svenska vilket jag är ruskigt bra på och nu tappade jag tråden så jag börjar om. Det är roligt att han är den första jag kan tänka mig framtidsplaner med och faktiskt känna att "Ja, det vore jäkligt fint" och inte bara en massa "Njae, jaja det är långt kvar dit". Jag har så mycket jag vill göra i mitt liv, det har inte direkt varit så att jag vealt ha någon fast punkt i form av pojkvän through all that. Men det här känns löjligt bra, kanske är jag bara chockad över friheten, avsaknaden av svartsjukan som till stor del sabbade mitt förra förhållande. Hur det är att kunna göra saker individuellt utan att vara orolig för att få skit i flera dagar efteråt. Inget ont om mitt förra förhållande, men vissa saker kanske inte riktigt funkade och ett helvete börjar alltid någonstans.Jag är jätteglad att det känns såhär, men först och främst hoppas jag att det fortsätter så. Det vore jäkligt trist annars. Det är inget tvivel om att han är finast dock, min bondpojke. (Ja, Klara - SJÄLVKLART betyder det här att jag kommer stanna på Åland och bli en hemmasittande bondfru som föder barn på löpande barn, tycker det är årets grej att ta båten över gölen till Norrtälje, sakta men säkert får smårastistiska åsikter och till slut vägrar släppa sin yngste son utanför huset för att jag är så rädd att bli ensam på ålderns höst och voj voj vem ska bära in veden? SJÄLVKLART.)Ärligt talat är jag ju piskad att plugga och upptäcka världen eftersom jag alltså ska bli en försörjare. Eller som han så fint uttryckte det "Du tjänar pengarna och jag ser till att du inte får för mycket av dem." Ehum.

Av Vichy - 8 mars 2007 17:02

Jag har ett litet, eller stort, skoproblem. Egentligen har jag samma problem med mina kläder som håller på att spränga min garderob samt garderoben nere i hallen men vi fokuserar på skorna då jag helt enkelt inte har plats för en större garderob. Den jag har nu tar upp mer eller mindre en hel vägg. Till skorna. Skulle jag få ut dem (nu pratar vi om finare skor som pumps etc, de andra bor nere i hallen) ur garderoben skulle jag ha mer plats där och det skulle vara enklare att komma åt skorna. Redigare helt enkelt. Jag har kring 17-18 par skor i garderoben och i resten är väl 15-17 st nere i hallgarderoben. 17 par skor mindre (även om de ligger i sina kartonger för att ta miniplats) i garderoben är inte lite. Dessutom skulle det vara snyggt att få upp dem på en hylla eller nått.. Jo, precis så vill jag ha det. Kanske tre eller 2 långa hyllor uppsatta på väggen där man kan ställa dem. Och få en bra överblick. My darlings. Give me a walk-in-closet. Fast för nuvarande får det väl räcka med en tur till IKEA..

Av Vichy - 8 mars 2007 16:50

Ja, en sak till jag stör mig på. Folk som skriver eller säger 'alltså' överdrivet ofta (överdrivet är enligt mig mer än en gång per stycke i en löpande text. Jeez. Nu är jag sömnig. Igen.

Av Vichy - 8 mars 2007 14:36

Har jag tur får jag träffa både L och min kära Klara imorgon. Jag hoppas Klara kommer redan imorgon kväll och stannar till..eh söndag? L ska till Sverige över lördagen så vore himla fint om jag är så pass pigg att jag orkar imorrn. Längtar. Det gör ju inte saken sämre att jag kanske äntligen får hem högen med beställda kläder som ligger i Sthlm också. Om jag inte minns fel är det två klänningar, två tröjor och en blus. Nice. Och jag är värd det, för jag är har varit jättejättesjuk och är jättesjuk och kommer säkert vara sjuk länge till. Suck. Buhu, mitt schampoo och balsam är slut. Jag måste köpa nytt. Får bli nästa vecka när jag förhoppningsvis kommer iväg till skolan igen fast är ingen idé att hasta iväg i tankarna. Har trots allt fortfarande feber och vill inte få några återfall eller följdsjukdomar. Ta det lugnt it is. Men i alla fall.. Jag har tröttnat lite på Matrix som jag använt ett tag nu. So what to do? Vi får se, det var flera år sedan jag provade Tigi, kanske igen då? Eller något annat. Ähä, det är alltid kul att köpa hårprodukter. Mitt hår är min bebis.

Av Vichy - 8 mars 2007 14:13

"Ett barn ~ 6 år sitter på en bänk och ska få sina skridskor påsnörda av sin mamma som samtidigt pratar med en väninna. De pratar om barnuppfostran.Mamman: Jag tycker att det är viktigt att man lyssnar på vad barnen säger.Barnet (försöker avbryta): Mamma, det är fel…Mamman (fortsätter): Jag försöker att alltid lyssna på vad mina barn säger eftersom det är viktigt för dem att…Barnet (försöker igen): Mamma, du gör fel…Mamman (maler på): Det är viktigt att man visar att de är betydelsefulla.Barnet (ropar förtvivlat rakt ut): Det där är ingen skridsko, det är en sko, mamma! Du sätter på mig en sko!!!"..."En stressad kvinna med två fyllda kundvagnar kommer fram till kassan och kassören börjar slå in varorna.Kassören: Är det fyra skåpluckor?Kvinnan: Hyllplan ja.Kassören: Fast det här är skåpluckor.Kvinnan: Haha, nej då, det är hyllplan jag har plockat dem själv här borta.Kassören: Har du kontrollerat artikelnumren? Det händer ju att saker ligger fel…Kvinnan: Ja då, det är rätt, det är hyllplan det där. Haha.Kassören: Mm… fast du ser den här dekoren, det brukar ju inte vara på hyllplan utan på skåpluckor och så är ju formen lite f…Kvinnan: Ja men det är hyllplan.Kassören: Okej. Fyra hyllplan.När alla varorna är inslagna meddelar kassören den totala summan.Kvinna: Hallå, summan stämmer inte med min plocklista!Kassören: Nä… Det kan bero på att du har plockat skåpluckor istället för hyllplan.Kvinnan (hysteriskt): Men herre gud! Det här är ju skåpluckor!"Tjuvlyssnat

Av Vichy - 8 mars 2007 14:02

Jag fick en otäck minnesbild. En av alla utseendediskussioner jag gått igenom. Denna kanske något känsligare än de andra, mest beroende på "objektet" ifråga. "Vadå? Tycker du hon är ful?"Ja, tänk för att jag gör det. Hon är stundtals vindögd och har ful näsa. Och väldigt mycket inte min typ over all.Tur att det finns en "du är min typ"-person för alla. Och att alla inte har samma värderingar kring hur en vacker tjej ser ut som jag har. Variation åt folket.

Av Vichy - 8 mars 2007 11:04

Jag vill ha ett par shorts och lite skjortor. Vet inte varför men fick en sån fin bild i huvudet av följande kombo; svarta shorts, vitt linne, ljusblå öppen skjorta och blåvitrandiga flip flops. Och solbränna då, givetvis. Aah, sommar.

Av Vichy - 8 mars 2007 09:19

Jag är inte mycket för att skriva en massa gullisnufsande i blogginlägg, det känns.. eh, lite för lunarstormigt för min smak. Jag har mer och mer fått en känsla av att folk som måste spy hjärtan omkring sig överallt där de befinner sig på nätet, känner att de har något att bevisa och leva upp till. Men det är nog bara jag. Men, jag måste snuffsa lite för jag saknar ju L. Jätteäckligt mycket. Nu är det en vecka sen jag träffade honom och det är en ganska ruskigt brutal avvänjning efter månader av träffas-varje-dag. Han är en fantastisk människa, som ständigt överraskar och förvånar mig. Min vardag är sjukt tråkig utan honom, så är det bara. Vi hoppar till något som är ännu tristare att läsa om än mina kärleksbravader, nämligen hur sjuk jag är. Tadaa! Feberstatus: 38,2, alltså lite mer än igår men vafan. I övrigt mår jag som igår, på pricken. Får väl hoppas det blivit lite bättre tills i övermorgon, mest för att jag vill äta godis. Bahaahaa.Nu ska jag dregla över tanken på ett par alldeles underbara underarmar och sen ska jag sova en stund. Gonatt.

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23
24
25
26 27 28
29
30
31
<<< Mars 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards