Direktlänk till inlägg 11 maj 2007

tjacka en banan

Av Vichy - 11 maj 2007 10:40

Det är verkligen sjukt konstigt (och lite äckligt får jag medge) när man märker att någon ur ens förflutna gör exakt samma saker med en ny vän/bekant/osv som han/hon gjorde med dig. Det känns så.. eh, ska vi kalla det fantasilöst?
Jag blir liksom lite äcklad av att det där vi gjorde inte är något som blir skapat endast för den tidpunkten utan används gång på gång som en remsa med rabattkuponger.

Well, jag antar att detta går under kategorin "sådant man mår bäst av att inte veta", så varför vet jag så mycket? Å andra sidan är det ju precis så här det är, du kommer inte märka att det är fråga om en "rabattkupongs-människa" förrän du är in the past vilket är det samma som att när du är aktuell med den bekanta/vännern/osv så märker du det inte för så vitt du vet (TROR) är det första gången det händer! Hängde ni med? Haha.
Jag vet inte hur det generellt är, men jag själv har väl aldrig direkt trivts med att veta att jag inte är nummer 1 (eller däromkring). Att det funnits många före mig som redan gjort det som jag och min nya relation ska göra.
Nu syftar jag ju inte på vanliga saker, utan resor till en speciell destination och liknande. Speciella saker.
Jag vill känna att det är nytt för båda parter i en relation. Detta är antagligen en rätt fet smula naivt. Men det är i alla fall något att sträva efter, flexibel måste man alltid vara.


..


Övrigt:
Idag har jag köpt tidningar (ELLE, Glamour, Cosmo) och böcker så nu ska jag lägga mig och vräka i solen.


För jag är ledig. I alla fall tills klockan slår 17:00.

Jag har 1, 2 och 3 paket från Asos som jag väntar på och 1 från Ellos. Pengar är underbart.


Klaras present numero 2 kom igår så jag hoppas jag snart kan ge henne den. Grönt.


Mitt nya kontrakt på jobbet ger mig en ruskigt bra timlön.

DET är underbart.
Och L är underbar. Det är sjukt att det snart är ett halvår med honom..

Det går så fort när man är glad.


Nu sol.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vichy - 4 juli 2007 16:22

Jag har ÄNTLIGEN orkat fixa en ny, BÄTTRE, blogg på blogg.se istället för den här skiten. Så bye bye och väkommen till min [url=http://vichy.blogg.se]NYA BLOGG[/url]! ...

Av Vichy - 3 juli 2007 12:31

Idag är det 6 månader. 6 månader med L. Jag tycker mer om honom efter denna relativt korta tid än någon annan kille jag träffat.   Han gör mig avslappnad och glad. Han gör mig bättre, både för andra och mig själv. Jag är lycklig med honom.   Ikväll...

Av Vichy - 3 juli 2007 07:55

Jag har ett problem. En mental skada kanske, eller bara en shoppingrelaterad, tillfällig verklighetsfrånvändning som uppstår ibland när jag står i en butik med ett hutlöst dyrt plagg (som det är pinsamt tydligt att jag aldrig kommer använda) - och b...

Av Vichy - 2 juli 2007 21:20

Jag har skurat boxar hela förmiddagen. Asjobbigt. Men sen käkade vi pizza och jordgubbar med  grädde. När jag kom hem somnade jag på gräsmattan. Det var skönt att sova men inte att vakna. På kvällen cyklade jag och min bror en sväng på sisådär 6 km....

Av Vichy - 1 juli 2007 17:49

Gliip. Jag är slut. Vilket betyder att jag kommer sova som en stock inatt, och det uppskattar jag ju förstås. Imorse var jag hos J på praktik och skumpade runt på en islandshäst - kändes ungefär som att försöka gå ner i spagat och gunga samtidigt. J...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Vichy   -   yada yada med Blogkeen
Följ Vichy   -   yada yada med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se