Alla inlägg under maj 2007

Av Vichy - 21 maj 2007 15:27

Aaargh! Michaela säljer sina MJ pumps som jag dreglat över sen jag såg dem första gången. Glufs. Undrar vad priset ligger på nu eftersom det är budgivning... De är utan tvekan de finaste pumps jag någonsin sett. Kanske..?



Och ja, jag sitter uttråkad på jobbet.

Tänk TR jeansen och MJ pumpsen... Whoa.

Av Vichy - 21 maj 2007 13:48

Jag blir alldeles varm och pirrig, bara av hans röst.

Mobiltelefoner är en av 2000-talets finaste grunkor.

Av Vichy - 21 maj 2007 13:25

Det är intressant.

När man är liten tror man att ens föräldrar är perfekta, de är normen för hur en vuxen människa ska vara. När man sedan växer upp till tonåring börjar man inse att de bara är människor, de med, att de har sina brister som alla andra. Som vuxen blir man sedan tvungen att inse att föräldrar är personer, som det inte på något sätt är givet att man kan ha en fungerande relation, kommunikation eller ett liv med. Kanske blir det enda bandet ni har att de är just dina föräldrar, ditt kött och blod, men i övrigt är de sådana människor du aldrig skulle välja att umgås med om du inte var deras barn.


Det är knepigt, livet.

Människor är knepiga.



..

Igår såg jag någon jag inte sett på ett bra tag.

Det kändes bra att se att personen ifråga mådde bra och känslan av att jag inte bryr mig om det längre. När man går vidare efter stora kraschlandningar så är det ibland lätt att se att man bara gjorde sig själv blind, att det där man sörjde aldrig var rätt ändå.



Om tre veckor åker jag till Sardinien och kommer hem brun och utvilad (ehehehe). Tiden bara susar iväg, men jag gillar det (haha, troligt att jag kommer skriva så när jag är 60) för jag har rätt bra koll och gör saker jag vill göra.



This is the way it's supposed to be.

Vilket för mina tankar till min tavla, som jag målade i 9:an.

Undrar om den hänger kvar? Fasiken, den skulle jag nästan ha själv.

Men å andra sidan var det en gåva. Ptja, får kolla upp det.





Av Vichy - 20 maj 2007 12:15

Första meningen: 

Igår träffade jag en väldigt trött Klara, hon var söt. 


Fortsättning:

Jag är impad över att jag gjorde av med så lite pengar igår. Jag är ju annars inte den som direkt håller i pengarna men tänk vad lite fokusering på något kan göra. Som till exempel det faktum att jag tänker köpa ett par svindyra jeans och då inte har råd med andra svindyra grejer. Hur som helst, igår var en jättefin dag, jag hade jätteroligt när vi hann med så mkt! Jag tycker verkligen om att hitta på saker med L för han ser allting som ett äventyr, något nytt och spännande och problemen är alltid till för att lösas. En sådan inställning är lite.. ny för mig.

När jag kom hem blev det tyvärr mindre kul eftersom ena hästen tappat en sko för att han jagat den andra hästen så att hon idag är halt. Jävla djur.





Det låter lite tråkigt men jag tycker verkligen om det faktum att jag bor på landet, att jag har det och kan ta det lugnt. Att det allmänna tempot är lågt och att jag har hästarna, skogen, havet och allt det där. Att åka till Sthlm över en dag får mig att uppskatta det jag har nu på ett annat sätt. Jag tycker om storstan, jag älskar att åka iväg och shoppa eller hälsa på Klara och sånt, men jag tror inte jag skulle orka med det hela tiden. Alla behöver lugn, men å andra sidan är det stor skillnad på vad lugn innebär för olika människor. Jaja. Jag orkar inte filosofera mera för jag är helt slut och ska jobba ikväll och yada yada yada.



Jeans, here I come.

Av Vichy - 17 maj 2007 17:48

För att använda ett av mina favorituttryck:


"Jag är törstig på läsk"



För det är jag faktiskt.

På lördag ska jag och L ta en tripp och shoppa loss, träffa Klara och kanske hämta mina skor. Och jag bara bokar upp mig på mer och mer jobb men det är bra för jag är kär i ett par Jimmy Choo sandaler/pumps och om jag någonsin ska kunna drömma om att köpa dem så måste jag tjäna pengar - för jag har en del att betala innan jag kan investera i sånt.

Ja, jag använder ordet investera om dyra kläder/skor/dylikt för det är vad det är.


Nu ska jag dra från jobbet.

Tjo.

Av Vichy - 16 maj 2007 11:08

antalet gånger jag önskat att praktiken redan vore gjord är stort.

typ löjligt överdrivet tal gånger fyra skvadriljoner.




jag vill ha sommar nu,

jag vill åka till Klara i flera dagar och bara göra något helt annat än min vardag

och sedan vill jag att hon kommer hit de där två veckorna



längtan?

Av Vichy - 15 maj 2007 15:41

Yäss! Jag har precis beställt Dr House - Season 1, dvd-boxen, från Ellos. Min absoluta favoritserie vid sidan av That 70's show och Ally McBeal. Dr House-boxen kostar hela 54 euro här på holmen men med rabattkod så blir det "endast" 31,8 euro från Ellos. Namnam.


Och helt appropå, Klara är en fin tjej. Den som lyckas snärja henne (eller som L kallar det, "jag är fälld") ska vara riktigt glad. Och det skriver jag TROTS att hon kallar mig blåst. Jag är otroligt storsint av mig. Ehm.


Glasögonkandidater är utsedda, två stycken helt olika från Dolce&Gabbana samt Burberry. Mamma och jag ska in och utse vinnaren på fredag är det tänkt.


Jävla Asos-paket vad de tar tid på sig. Jag vill ha dem båda innan helgen och på torsdag är posten stängd så då blir det ingenting. Gnaff. Nu ska jag äta pyttipanna och se åka till L och se på film och äta skruvar med dipp.

Av Vichy - 15 maj 2007 08:40

Börjar med: Tack Cicci för grattandet! Jag har niente pengar på mobilen så svara kunde jag ju inte men jag tänkte bara upplysa om att det nådde fram. Ehm, ja.


Solen lyser! Det är mkt mer än vad den gjorde igår i alla fall. Och jag ska in till stan och hajka runt och göra en massa saker. Ska försöka leta upp ett par nya glasögon också..


Helgen breder ut sig som ett stort mysterium i slutet av den här veckan, det kan bara lösa sig på två sätt, eftersom jag SKA till Sverige.


1. Jag åker över på lördag kväll och umgås med Klara och sedan åker jag hem på söndag kväll med bror.

2. Jag och L åker över söndagen och träffar Klara (om hon kan) och hämtar hem min bror.


Eller en kombo av detta på något sätt. Gläffs. Jag vet ju inte hur det blir med jobb/praktik/mormor/osv på lördagen. That's why. Jag gillar inte sånt här, jag vill ha grejer klart för mig. Hur det än blir så kommer jag ju förhoppningsvis kunna stanna ett par dagar kring den 29:e. Det skulle vara himla kul! Jag hoppas också att Klara kan komma över den 1:a juni och fira med mig och de andra. Det är ju sommar då för fan!



Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8 9 10 11
12
13
14 15 16 17
18
19
20
21 22 23 24 25 26 27
28
29
30
31
<<< Maj 2007 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards