Direktlänk till inlägg 1 juli 2007

"Do you have what we in sweden call a skiftnyckel?"

Av Vichy - 1 juli 2007 17:49

Gliip.

Jag är slut. Vilket betyder att jag kommer sova som en stock inatt, och det uppskattar jag ju förstås. Imorse var jag hos J på praktik och skumpade runt på en islandshäst - kändes ungefär som att försöka gå ner i spagat och gunga samtidigt. J håller på att rida in sin 2 åring och behövde "filbunkar" sa hon. Javisst.


Snart slutar jag och åker till min hunk. Aargh vad jag tycker om honom.

Äntligen någon som kan mig.

Den skiten fick mig till och med att BE min syster om lov att få se en av hennes filmer. Det är säkert bra för mig, eller nått.


Snart kommer min klänning, jag längtar. Den är fantastisk...

Kläder och skor är som konstverk, som en samling.

Och det säger jag givetvis medveten om hur rubbat det låter. Jag bara känner så.


Jag kan snart inte se något för min lugg och mitt hår är solblekt som fan. Solution: onsdag = klippning och köpa hårfärg. Jeez, jag har inte varit i Mariehamn på flera veckor.. Jag kanske inte ens hittar till parkeringshuset! Ehm.


Det är rätt fånigt, jag sitter aldrig vid datorn hemma. Och då menar jag aldrig. Däremot sitter jag vid en dator i princip 80% av min arbetstid. Även fast jag inte vill egentligen, men alternativet är att glo in i en vägg eller försöka konversera. Så jag surfar och bloggar. Surfar och bloggar. Och shoppar. Tid kunde spenderas på något så mkt bättre, men lönen jag får för att surfa blekar liksom det där lite.


Vet ni vad, det är vecka 27 imorgon.

Vecka 28 kommer Klara.

Hon har säkert sin kofta med sig.

Så.. Var fan ska jag få tag på en dubbelsäng?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vichy - 4 juli 2007 16:22

Jag har ÄNTLIGEN orkat fixa en ny, BÄTTRE, blogg på blogg.se istället för den här skiten. Så bye bye och väkommen till min [url=http://vichy.blogg.se]NYA BLOGG[/url]! ...

Av Vichy - 3 juli 2007 12:31

Idag är det 6 månader. 6 månader med L. Jag tycker mer om honom efter denna relativt korta tid än någon annan kille jag träffat.   Han gör mig avslappnad och glad. Han gör mig bättre, både för andra och mig själv. Jag är lycklig med honom.   Ikväll...

Av Vichy - 3 juli 2007 07:55

Jag har ett problem. En mental skada kanske, eller bara en shoppingrelaterad, tillfällig verklighetsfrånvändning som uppstår ibland när jag står i en butik med ett hutlöst dyrt plagg (som det är pinsamt tydligt att jag aldrig kommer använda) - och b...

Av Vichy - 2 juli 2007 21:20

Jag har skurat boxar hela förmiddagen. Asjobbigt. Men sen käkade vi pizza och jordgubbar med  grädde. När jag kom hem somnade jag på gräsmattan. Det var skönt att sova men inte att vakna. På kvällen cyklade jag och min bror en sväng på sisådär 6 km....

Av Vichy - 30 juni 2007 08:58

  Jag väckte Klara med: "Hi, my name is Elin and I'm 14 years old" Uff, jag hatar att ringa utlandssamtal. ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2007
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Vichy   -   yada yada med Blogkeen
Följ Vichy   -   yada yada med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se