Direktlänk till inlägg 3 juli 2007

skeleton in my closet

Av Vichy - 3 juli 2007 07:55

Jag har ett problem.

En mental skada kanske, eller bara en shoppingrelaterad, tillfällig verklighetsfrånvändning som uppstår ibland när jag står i en butik med ett hutlöst dyrt plagg (som det är pinsamt tydligt att jag aldrig kommer använda) - och bestämmer mig för att köpa det.


Vi kan kalla det "Jenny-Hellström-kjol-syndromet".

För det är mitt skelett i garderoben. En apdyr, svart, ballongkjol från Jenny Hellström som jag, guess what, aldrig använt.

Dilemmat är givetvis att den är för dyr för att ge bort och för mysko för att någon skulle köpa den för mer än runt 30 euro. Vilket inte ens täcker upp hälften av inköpspriset.


Okej, att kalla det syndrom kanske är att ta i. Det händer ju inte ofta, och aldrig har det varit i de prisklasserna som den där kjolen. Faktiskt. Så man kanske kan påstå att jag lärt mig min läxa?


Jag rensar min garderob regelbundet, ger bort mängder till syster och ibland något till vänner. Men kjolen vill jag ju inte ge bort. Jag är lite för snål för det, än så länge. Men det lär sluta med att jag ger bort den till min mamma efter att ha lurat i henne att det är en synnerligen modern bordsduk..  Jag provade till och med att använda den som klänning men det skapade bara skrattattacker.


Nu har jag alltså lagt ut ungefär 4 gånger den summan kjolen kostade på en klänning, som Klara påstår har "Jenny Hellström kjol"-kompetens. Men jag tror inte, eller hoppas i alla fall fan inte det.


Annars kan man ju bara konstatera att jag inte alls är botad.

 
ANNONS
 
Ingen bild

klara

3 juli 2007 22:33

haha jag vete..!!!! men den kan du skicka till den...

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Vichy - 4 juli 2007 16:22

Jag har ÄNTLIGEN orkat fixa en ny, BÄTTRE, blogg på blogg.se istället för den här skiten. Så bye bye och väkommen till min [url=http://vichy.blogg.se]NYA BLOGG[/url]! ...

Av Vichy - 3 juli 2007 12:31

Idag är det 6 månader. 6 månader med L. Jag tycker mer om honom efter denna relativt korta tid än någon annan kille jag träffat.   Han gör mig avslappnad och glad. Han gör mig bättre, både för andra och mig själv. Jag är lycklig med honom.   Ikväll...

Av Vichy - 2 juli 2007 21:20

Jag har skurat boxar hela förmiddagen. Asjobbigt. Men sen käkade vi pizza och jordgubbar med  grädde. När jag kom hem somnade jag på gräsmattan. Det var skönt att sova men inte att vakna. På kvällen cyklade jag och min bror en sväng på sisådär 6 km....

Av Vichy - 1 juli 2007 17:49

Gliip. Jag är slut. Vilket betyder att jag kommer sova som en stock inatt, och det uppskattar jag ju förstås. Imorse var jag hos J på praktik och skumpade runt på en islandshäst - kändes ungefär som att försöka gå ner i spagat och gunga samtidigt. J...

Av Vichy - 30 juni 2007 08:58

  Jag väckte Klara med: "Hi, my name is Elin and I'm 14 years old" Uff, jag hatar att ringa utlandssamtal. ...

Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2007
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ Vichy   -   yada yada med Blogkeen
Följ Vichy   -   yada yada med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se